Bestuur

p-vanakenPaul van Aken

Paul is een erg gedreven verenigingsman die naast zijn fulltime baan altijd wel voor de gemeenschap bezig is.
Niet alleen voor de Leyhof, maar ook voor de voetbal of modelbouw vereniging.
Sinds 2011 is Paul voorzitter; die functie was al een tijdje vacant, maar het werk dat bij het voorzitterschap hoort deed Paul altijd al.
Paul is iemand die gemakkelijk contacten maakt en veel mensen van het gemeentehuis persoonlijk kent. Paul is de inspirator van de vereniging.

 

Harry Visseren

Harry Visseren

Harry is de contactpersoon tussen de vereniging , de adverterende bedrijven en instellingen. Ook verwerkt hij de ledenadministratie.
De pasjes komen van zijn hand. Zijn hobby is fotograferen. Daar heeft u in het verleden al het één en ander van gemerkt in de Leydraet.
Harry schrijft gemakkelijk, dus zijn veel artikelen in de Leydraet van zijn hand. Verder doet hij naast zijn part-time werk aan vrijwilligerswerk.
Bij bijna alle evenementen is Harry aanwezig.

m-vanegmonMarijke van Egmond

Marijke bewaakt de kas van de vereniging. Zij houdt de overige leden van het bestuur een beetje in bedwang om te hoge uitgaven te voorkomen.
Zij zorgt voor de verantwoording van de financiële jaarstukken.
De contributie wordt door haar geïnd en wanneer er na een herinnering niet betaald wordt geeft zij dit door aan de ledenadministratie.
Zij is iemand die de rode draad tijdens de vergaderingen subtiel weet vast te houden. Naast haar werk doet ook Marijke aan vrijwilligerswerk.


Het omgaan met de privacy van de leden is vastgelegd in het Privacy reglement.

 

 

Reageren is niet mogelijk

 • Sponsors

   
  Jasper Anker
  Gemiva Zorgboerderij
  Results! Personal Training
  Van Egmond Administraties
  Kwakernaak Kaas
  Meerburg Bouw
  Holle Bolle Gijs
  blauwe roos
  MHPL